Bahrein

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Bahrein

Eladó ingatlan Bahreinben

Bahrein, egy olyan nemzet, amely a Perzsa-öbölben több mint 30 szigetet foglal magában, az ókor óta a fő kereskedelmi útvonalak középpontjában áll. Manama modern fővárosában található a Bahrein híres Nemzeti Múzeuma, amely az ősi Dilmun-civilizáció kiállításaiból áll, amelyek évezredek óta virágoznak a régióban. Ez az állam legnagyobb városa, hozzávetőlegesen 329 510 lakosa van, de a nagyvárosi terület meghaladja a körülbelül 628 000 lakot, azaz Bahrein teljes állampolgárságának körülbelül egynegyedét.

Az Öböl gyöngyének ismert és más néven nevezett Bahrein Királyság egy híres nemzetközi üzleti központ, és kedvenc úticélja mind az élő, mind a munkavállalók számára. A Bahreini Királyság növekvő lehetőségei sok befektetési célpontjában és látnivalójában jól láthatóak.

Az elmúlt öt évben Bahreinben a beruházások és az új fejlesztések hulláma tapasztalható. Bahrein mindig is aktív bérlői piac volt, de az utóbbi években észrevehetően növekedett a Bahreinben eladó ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek száma. Szóval, mi változott, hogy ez megtörténjen?

Ingatlan árajánlat és kereslet. A Bahreinben eladó ingatlanok iránti igényt a végfelhasználók jobban fellendítik, mint valaha.

A növekvő idegenforgalmi gazdaság, sőt, összesen 13 milliárd dollárnyi befektetést fektettek az idegenforgalomba és az infrastruktúrába, amely magában foglalja a jelenlegi repülőtér bővítését, amely 14 millióra növeli az utazók kapacitását. Ezenkívül a szaúdi töltés bővítése 132% -kal növeli útjainak kapacitását.

Az ingatlanszabályozó hatóság természetesen különféle módon növeli a helyi ingatlanbefektetéseket. Az olyan törvények létrehozása, mint például a terv nélküli ingatlanokhoz szükséges kötelező nyilvántartási beszámolók fokozni fogják a fogyasztók védelmét, és ez nagyfokú bizalmat eredményez a vásárlók körében, és annál több döntés születik a Bahreinben eladó ingatlanok vásárlásáról.

A bahreini ingatlanszakértők képzése és továbbfejlesztése szintén fontos változás, amely garantálja az iparág etikai gyakorlatait, felelősségét és professzionalizmusát, ami nagyobb hatékonysághoz és jobb szolgáltatáshoz vezet.

A digitális technológia megváltoztatja a játékot. Ha eladásra szánt ingatlant szeretne vásárolni Bahreinben, vagy házat bérelni, akkor a megfelelő ingatlan még soha nem volt hatékonyabb, átlátható és kényelmes.
Az online portálok és a mobil alkalmazások bárkinek megkönnyítik az ingatlanok listájának megtekintését, valamint a különböző területek árainak jobb megértését, valamint a fényképeket és a Bahreinben eladó ingatlanok részletes leírását. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa az ingatlanvilágban, mivel a technológia tovább átalakítja és javítja a fogyasztók és az iparági szakemberek piaci interakcióját.

  •  
    Bahreinbe költözés: mindent meg kell tudni az ingatlanbefektetéséről

    A Perzsa-öböl szívében található több mint 30 szigetkel rendelkező Bahrein az ókor óta a különböző kereskedelmi útvonalak központja. Manama, a főváros, a nagyon híres nemzeti múzeum mellett nem lehet megcsodálni a hagyományokat, a nemzet kultúráját és szépségeit, amelyeket felfedezhetünk, a fűsze ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 2862

Eladás Villa, Bahrein, Manama, Manama, center

137,963,000.00HUF
Eladás
Villa

290 m²
Felszereltség: 40 m2 közös medence, 5 légkondicionáló egység, 60 literes elektromos kazán a fürdőszobában, acél ajtó, zuhanykabin, PVC dupla üvegezés ...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB